Verjaardagsservice

Uw medewerkers of vereningsleden verrassen met een brievenbuscadeau op hun verjaardag? Maar bent u bang dat u het vergeet? Of heeft u het erg druk? Wij regelen het voor u met onze verjaardagservice.

Wat houdt deze service in?

Als één van uw medewerkers of verenigingsleden jarig is ontvangt hij of zij een brievenbuscadeau met een kaartje. Allereerst kiest u een cadeau voor uw werknemers. U kunt, afhankelijk van het aantal medewerkers, een cadeau voor mannen en een cadeau voor vrouwen kiezen. Of een brievenbuscadeau welke geschikt is voor beide. U kunt een brievenbuscadeau uitkiezen in onze webwinkel of met ons uw wensen bespreken. Veel is mogelijk! Ook ontwerpen wij graag een maatwerk kaart voor u, passend bij het cadeautje én uw bedrijf.

U levert daarna als bedrijf (of vereniging) een lijst bij ons aan met de namen van de werknemers, hun adres en geboortedata. Uiteraard gaan we hier volgens de AVG wetgeving mee om. Ook kunt u een eigen kaartje bij het cadeau doen. Of wij ontwerpen een kaartje voor u geheel naar wens. 

Wanneer één van uw medewerkers / vereniningsleden bijna jarig is, posten wij het brievenbuscadeautje. Uiterlijk 1 dag van tevoren. Wij zorgen er op deze manier voor dat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Deze service is ook geschikt voor jubileums.

Ja ik wil gebruik maken van deze service!

Neemt u contact met ons op via de mail info@kadoliefs.nl of klik op onderstaande button.

 

 

 

 

© 2020 - 2024 Kadoliefs.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel